Beste website 2019

Sinds 2011 wordt elk jaar de website van het jaar bepaald. Op websitevhjaar.nl kun je je stem uitbrengen op de genomineerde websites. Per categorie zijn er twee awards te verkrijgen: de beste website en de populairste website. Tijdens een feestelijke award avond worden de awards uitgereikt. Dit jaar zal dat op 20 november zijn. De stemmingsronde is inmiddels gesloten, stemmen kon tot 26 oktober. Aanmelden voor volgend jaar kan via het aanmeldformulier.

Er waren in totaal 37 categorieën met in elke categorie 12 genomineerde websites. De categorieën liepen uiteen van websites voor auto&motormerken, voor gezondheid, nieuwswebsites naar vergelijkingsites en meer. Op de genomineerde vergelijkingssites worden onder andere verzekeringen met elkaar vergeleken. Of reviews over smartphones geschreven. Ook worden er op dit soort websites producten zoals de beste wasmachine of de beste babyfoon beoordeeld aan de hand van verschillende criteria.

Beste wasmachine en beste babyfoon

Welke wasmachine is dan als de beste wasmachine uit de bus gekomen en welke als de beste babyfoon? Op Kieskeurig.nl komt de Miele WEI 335 WPS met 14 reviews en een score van 9,5 boven aan de lijst tevoorschijn. Op alle vijf criteria scoort deze beste wasmachine uitstekend. De criteria zijn ‘was resultaat’, ‘mogelijkheden’, ‘gebruiksgemak’, ‘vormgeving’ en ‘duurzaamheid’. Veel wasprogramma’s en uitgestelde start worden als handige opties genoemd.

Op de vergelijkingssite Tweakers Pricewatch, die ook tot de genomineerden voor beste website van het jaar behoort, wordt als beste babyfoon de Alecto DBS-85 Digitale DECT Babyfoon voorgesteld. Hier moet echter wel een kanttekening bij geplaatst worden aangezien er slechts één beoordeling is gegeven over dit product, weliswaar gaf diegene de maximale score. In vergelijking met de andere babyfoons die geen review kregen komt daarom dit product als beste babyfoon naar voren. Onderzoek op Kieskeurig.nl naar de beste babyfoon toont van hetzelfde merk de Alecto DVM 200 als de beste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *