Upcoming trend Airfryer

Informatieve-links.nl brengt je graag op de hoogte van de laatste trends. De nieuwste trend vinden we terug in de keuken. Wat is het? De Airfryer! Je hebt er ongetwijfeld al eens van gehoord, of misschien heb je al eens een Airfryer gezien bij familie of vrienden. Een Airfryer is een heteluchtfriteuse. Het werkt niet met frituurvet of olie, maar maakt de gerechten klaar door het circuleren van warme lucht. Ben jij benieuwd of de upcoming trend Airfryer ook iets voor jou is? Lees gauw verder over deze nieuwste trend.

Multifunctioneel keukengerei

Waar je een frituurpan normaal gesproken alleen gebruikt voor friet of snacks, daar kun je met een Airfryer veel meer doen. Ook vlees, groente, aardappelen, taart of andere hartige snacks en gerechten kun je bakken, grillen of frituren. Het is daarmee een multifunctioneel apparaat voor in de keuken. Doordat je geen frituurvet of olie nodig hebt bevatten de gerechten veel minder vet. Zo krijg je niet alleen minder calorieën binnen, maar proef je de gerechten ook nog eens zoals ze bedoelt zijn. Pure smaak, puur genieten! Een Airfryer komt standaard met diverse accessoires, waardoor je direct aan de slag kunt om diverse soorten gerechten te kunnen maken.

Je kunt zelfs taarten in de Airfryer bakken.

Welke Airfryer is de beste?

Philips is begonnen met de Airfryer. Andere merken zagen het succes van de heteluchtfriteuse van Philips en kwamen al snel met hun eigen varianten op de markt. Aangezien de naam Airfryer al bezet was, zien we tegenwoordig producten met de naam Aerofryer, Actifry of gewoon Fryer. In feite doen al deze producten hetzelfde. Door middel van hete lucht gerechten klaar maken. Wil je weten welke heteluchtfriteuse het beste uit de test is gekomen? Kijk dan eens op de Beste Airfryer Top 10. De Airfryer is meer dan alleen een trend. Het wordt dé standaard in iedere keuken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *